Ministar Jovanović ponovno obišao OŠ Pujanke

Ministar Jovanović ponovno obišao OŠ Pujanke

Ivo Cagalj/PIXSELL

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović danas je ponovno obišao gradilište splitske Osnovne škole Pujanki kako bi se uvjerio da je objekt spreman za tehnički pregled najavljen za ponedjeljak, 14. listopada. To bi značilo da će se učenici do kraja idućega tjedna konačno vratiti u svoju školu.

Zahvaljujući učenicima i roditeljima na strpljenju, ministar je predložio da se odmah nakon završetka tehničkog pregleda u školi održi sastanak Vijeća roditelja, kako bi se uvjerili da nema razloga za bojkot nastave najavljen za 15. listopada.

Ministar Jovanović obišao je i novu splitsku Zdravstvenu školu koja je prošloga tjedna prokišnjavala i u kojoj još nisu bili otklonjeni svi nedostaci utvrđeni u postupku primopredaje građevine. S ravnateljicom Glazbene škole „Josip Hatze“ Vesnom Alebić razgovarao je o prostornim problemima te škole koja djeluje u neprimjerenim uvjetima. O toj je temi predložen sastanak predstavnika ministarstava obrazovanja i kulture, te Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije.

Komentari