"Od pobjede 1045., do pobjede 1995"

"Od pobjede 1045., do pobjede 1995"

Skupni je naziv Okruglog stola i izložbe ratnih fotografija iz NOR-a i Domovinskog rata koja se otvara u Domu hrvatskih branitelja u K. Sućurcu, Trg palih za domovinu 1. Izložba će biti otvorena u subotu, 12. siječnja s početkom u 10,30 sati, a od 11,30 održava se Okrugli stol.

Izložbu će otvoriti general HV u miru Veselko Gabričević, a na OKRUGLOM STOLU uz moderatora Juricu Pavičića, govorit će Renato Matić (sociolog i veteran Domovinskog rata), Branko Dubravica (veteran Domovinskog rata), povjesničari Dragan Markovina i Tihomir Rajčić, Zoran radman (veteran Domovinskog rata, pričuvni član HV-a, predsjednik UHRM Šolta), te Siniša Kuko (veteran Domovinskog rata i potpredsjednik VeDRA-e)
 
Projekt “OD POBJEDE 1945. DO POBJEDE 1995.” u povodu  Dama Međunarodnog priznanja Hrvatske, organiziraju VeDRA - Udruga veterana domovinskog rata i antifašisti, UABA Split- Udruga antifašista i antifašističkih boraca Split i UABA - Udruga antifašističkih boraca i antifašista Kaštela, a uz potporu Ministarstva branitelja RH.

Komentari