Općina Zmijavci - privremena prometna regulacija

Općina Zmijavci - privremena prometna regulacija

Na području općine Zmijavci, na lokalnoj cesti oznake L67218 Zmijavci-zaseok Hršćevani od ponedjeljka, 12. kolovoza vršit će se građevinski radovi iskopa kabelske kanalizacije i uvlačenja kabela za potrebe spajanja područne škole Znaori na optičku telekomunikacijsku mrežu.

Planirani radovi su podjeljeni u dvije cijeline s obzirom na tehnologiju izvođenja radova:
 
1. radovi iskopa rova obuhvaćaju iskop rova po trasi postojeće DTK kanalizacije na dvije odvojene lokacije, prva na ulici dr. Franje Tuđmana (ŽC 6182) na spoju sa Blajburškom ulicom. 
Druga je od mjesnog groblja u Zmijavcima, Putom Suvače u smjeru zapada, dalje ulicom Ante Starčevića do kućnog broja Starčevića 10 gdje radovi završavaju na kolniku. Tijekom radova na ovoj lokaciji cesta će biti zatvorena za promet.  
 
2. radovi provlačenja SVK kabela kroz postojeću DTK kanalizaciju, vrše se od ulice dr. Franje Tuđmana (ŽC 6182), dalje Putom Suvače te ulicama Ante Starčevića i Tina Ujevića (LC 67218) do zdenca na kolniku kod osnovne škole u Hršćevanima
 
Svi radovi će potrajati do kraja kolovoza. 
 
Postavljena je privremena prometna signalizacija. 
 
Na fotografiji je označeno magentom dionica sveukupnih radova, kao i crno crtkano dionica zatvaranje ceste za sav promet. 

Komentari