Počinitelji razbojništva u Imotskom

Počinitelji razbojništva u Imotskom Počinitelji razbojništva u Imotskom

Iz PU splitsko-dalmatinske mole građane ukoliko prepoznaju osobe s fotografije da o tome bez odgode obavijeste najbližu policijsku postaju osobnim dolaskom, putem telefona 192 ili na e-mail: splitsko-dalmatinska@policija.hr. Informacije se mogu dostaviti i anonimno.

Ovo su fotografije dvije muške osobe koje se dovode u svezu s kaznenim djelom razbojništva, počinjenim 1. veljače 2019. u 18,40 sati u poslovnici banke, na Trgu Matice Hrvatske u Imotskom.

Jedan muškarac je visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe, lokalnog naglaska. U trenutku počinjenja kaznenog djela imao je lice obojeno crnom bojom, a bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom preko glave, donji dio tamnoplave trenerke, crne tenisice s bijelim potplatom i logotipom Nike, nosio je crno-plavi ruksak, a na rukama je imao plave PVC rukavice i koristio je pištolj.

Drugi muškarac je visine 180-185 cm, srednje tjelesne građe, starosti 40-50 godina, užeg lica, prosijede brade, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u zelenu majicu s kapuljačom preko glave, sive hlače i tamne cipele.Komentari