Počinje 5. festival elektroničke glazbe Ultra

Počinje 5. festival elektroničke glazbe Ultra Počinje 5. festival elektroničke glazbe Ultra

Peto izdanje Ultra Europe Festivala započinje u Splitu večeras, a nastavlja se u subotu i u nedjelju na stadionu Poljud. U ponedjeljak Festival "seli" na Zlatni rat na Braču, zatim u utorak u Hotel Amforu na Hvaru te naposljetku, u srijedu, na Fort George na Visu.

Među mnoštvom DJ- eva u Splitu će nastupiti Adam Beyer, AfroJack, Armin Van Buuren, Carlcox, David Guetta, Dubfire, Hardwell, DJ Snake, mnogi drugi... Svaku će večer oko stadiona biti od 30 do 35 tisuća posjetitelja te će kompletna policija županije i policajci iz sedam europskih zemalja dati sve od sebe da sve protekne u najboljem redu. 

Oko stadiona će biti uspostavljena posebna prometna regulacija. Osim vozilima hitnih službi, stanara, taxi vozila i vozilima sa službenom akreditacijom, zabranjena je vožnja osobnim vozilima na raskrižjima ulica VII Kaštela-Matoševa, VII Kaštela-Jobova, Zrinsko-Frankopanska-Karamanova, Hrvatske mornarice-Put Glavičina i Put Supavla-MikeTripala, svakodnevno od 15 do 7 sati.

Od 20 sati, pa sve dok za to bude postojala potreba, za sav će promet biti zatvorene prometnice oko stadiona.., na izlazima iz marjanskog tunela će biti raspoređeni policijski službenici koji će,  radi osiguranja protočnosti prometa, posebno kroz tunel, po potrebi zaustavljati prometovanje prilaznim pravcima,  i u samom tunelu. Savjetuje se da se tijekom trajanja Ultre, od petka do nedjelje, posebno u vrijeme najvećeg intenziteta prometa, izbjegava vožnja ulicama u široj zoni stadiona, te da se vozi kroz tunel samo ako je to nužno.

Iz policije mole vlasnike vozila u široj okolici stadiona na Poljudu da svoje automobile parkiraju isključivo na mjestima koja su za to predviđena jer će u suprotnom biti uklonjena.

Svi ljubitelji elektroničke glazbe, koji budu zakinuti za uživanje na Poljudu, mogu biti s nama, na svim valnim duljinama radio Splita, noćas od ponoći do 6,  i u nedjelju od ponoći do 6 sati - remix sa Ultre.

Poslušajmo reportažu Marina Marinčića:

Ultra

Preuzmite datoteke

Ultra 110,3 MB

Komentari