Privremena prometna regulacija i PROMET

Privremena prometna regulacija i PROMET

Zbog radova na plinofikaciji, elektroinstalacijama, vodovodnim instalacijama i oborinskoj kanalizaciji, od četvrtka, 26. rujna 2019. godine, zatvara se dionica ŽC6270, tj. dio Matoševe ulice u Solinu, od križanja sa Zoranićevom ulicom, do križanja s Ulicom Petra Krešimira IV. Obilazna cesta je

Zoranićeva ulica, a na svim gravitirajućim raskrižjima postavit će se privremena prometna signalizacija.

Vozila stanara i gospodarskih subjekata na toj dionici propuštat će se ovisno o dinamici izvođenja radova.   Stanarima će biti osiguran pristup kućama za vrijeme izvođenja radova, a onima koji ne budu mogli doći vozilima do svojih parkirališnih mjesta osigurat će se privremena lokacija za parkiranje vozila. 

Predviđeno trajanje radova je do kraja godine.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta početak radova će se odgoditi.

Iz PROMETA d.o.o. obavještavaju da će tijekom radova djelomično viti promijenjena trasa linija 5, 10 i 32 na sljedeći način:

  • Linija broj 5 s polaskom iz Dračevca prema Splitu skreće lijevo u Zoranićevu ulicu te prometuje do križanja s Ulicom Antuna Gustava Matoša, preko rotora Bilice i nastavlja uobičajenom trasom.

Istom trasom prometuje u povratku iz smjera grada Splita prema Dračevcu.

 

  • Linija broj 10 u polasku prema gradu Splitu prometuje uobičajenom trasom, ali u povratku iz grada Splita prema Japirku, iz Ulice Antuna Gustava Matoša skreće desno u Ulicu Petra Krešimira IV, Put Mira i dalje nastavlja prema Japirku.

  • Linija broj 32 s polaskom iz Kučina prema Splitu, iz Ulice Antuna Gustava Matoša skreće lijevo u ulicu Dračevac, te Zoranićevom ulicom prometuje do križanja s Ulicom Antuna Gustava Matoša, preko rotora Bilice nastavlja uobičajenom trasom prema Splitu.

Istom  trasom prometuje u povratku iz grada Splita prema Kučinama.

 

 

 

 

Komentari