Privremena prometna regulacija

Privremena prometna regulacija

Zbog građevinskih i elektrotehničkih radova  (iskopi, polaganje kabela) za trafostanicu Strožanac 2, promet će biti privremeno reguliran u ulici popa Glagoljaša, Ulici poljičkih knezova, Ulici Bosančica u naselju Strožanac, općina Podstrana. Radovi će se odvijati 10 dana, tijekom noćnih sati, od 21

do 5 sati. S radovima se počinje u četvertak, 13. prosinca. 

Zbog građevinskih i elektrotehničkih radova  (iskopi, polaganje kabela) za trafostanicu Varoš 2, promet će biti privremeno reguliran u blizini križanja Plinarske i Podgorske ulice. Radovi će trajati do subote, 15. prosinca.

Zbog izvođenja radova gradnje vodoopskrbnog podsustava zagorskog dijela Općine Marina: Mitlo-Blizna Donja-Blizna Gornja, zatvara se za sav promet dio županijske ceste br. 6129 (Blizna Donja/Ž6130/-Bristivica-D8), od zaseoka Mamuti do zaseoka Pauci, od 10. prosinca 2018. do 8. ožujka 2019. godine. Kao obilazni pravac određuje se lokalna cesta br. 67220 (Blizna Donja/Ž6129/-Blizna Gornja-Bristivica/Ž6129/), a za privremenu regulaciju prometa postavit će se privremena prometna signalizacija na svim gravitirajućim raskrižjima.

U splitskom gradskom kotaru Grad u tijeku su građevinski i elektrotehnički  radovi polaganja kabela iz trafostanice "Nodilova" zbog čega je promet privremeno reguliran do 15. prosinca 2018. godine.

Zbog radova rekonstrukcije, odnosno semaforizacije Kaštelanske ulice i Ulice Bunje u Solinu, promet se odvija jednim prometnim trakom do početka mjeseca siječnja 2019. godine.  

Zbog radova izgradnje plinovoda, koji će trajati do 15. prosinca, posebno oprezno treba voziti u ulici 8. Mediteranskih igara u Splitu, od bazena Poljud do Spaladium arene. Promet se odvija dvosmjerno.

Zbog građevinskih i elektrotehničkih radova  (iskopi, polaganje kabela) za trafostanice u Kostanjama i Podgrađu, promet je privremeno reguliran u ulici Alfonza Pavića u Podrgađu i ulici Poljička cesta u Kostanju, do kraja prosinca.

Zbog radova rekonstrukcije LC 67106 (Studenci/Ž6155-Cera/Ž6156) za sav promet je zatvoren dio lokalne ceste (Studenci-Cera)  u duljini od 3,50 kilometra. Obilazni pravac je ŽC 6157 (Studenci-D. Proložac-Glavina Donja/D60), LC 67152 i ŽC 6175 (Ričice-Postranje). Za lokalno stanovništvo i nerazvrstane ceste u naselju Ričice, obilazak je cestom kroz Bilojeliće, Malenice i Tavre. Takav prometni režim vrijedi do 14. prosinca 2018. godine 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari