Prometna regulacija i signalizacija

Prometna regulacija i signalizacija

Zbog radova na istočnom kolniku državne ceste D1, „Brza cesta Solin – Klis“, smjer Split – čvor Klis Grlo, od 5. do 20. prosinca promet će biti privremeno reguliran na način da će traka za spora vozila i vozna traka biti zatvorene za sav promet, a promet će se odvijati preticajnom trakom

(krajnje lijeva prometna traka). Obilazni pravac je "Stara kliška cesta". 

Od petka, 6. prosinca privremeno se zatvara dionica županijske ceste Ž6166 Omiš (D8)- Kučiće- Zadvarje- (D39) zbog izvođenja radova u sklopu izgradnje dijela obilaznice Omiša, dionice DC 70- most Cetina- Omiš istok. Obilazni pravac do 23. prosinca  je županijskom cestom Ž6166 (preko  Kučića), lokalnom cestom L67134 (preko Slimena), državnom cestom D39 (preko Dubaca), te državnom cestom D8 prema Omišu. Dionica će biti zatvorena za promet radnim danom od 8 do 18 sati, a slobodna za promet od 18 do 8 sati sljedećeg dana. 

U srijedu, 4. prosinca počinju radovi na sanaciji asfaltnog zastora u ulicama Table i Put Skalica, od križanja sa Zrinsko-Frankopanskom ulicom, prema istoku. Radovi bi trebali trajati do utorka, 10. prosinca 2019. godine. Privremena prometna regulacija, upućuje na prometovanje jednim prometnimtrakom, dok će se radovi izvoditi u drugom.

U srijedu i u četvrtak, 4. i 5. prosinca 2019., zbog sanacije puknutog glavnog dovoda vode za stambenu zgradu Ulica Slobode 2b u Splitu, promet će biti privremeno reguliran na javno prometnoj površini od ulaza iz Omiške ulice na parking te stambene zgrade.

Makarska Cesta Šetalište dr. fra Jure Radića, zatvorena je za promet, osim za vozila s posebnom dozvolom, do 6. siječnja 2020. godine, tijekom održavanja manifestacije Advent u Makarskoj. Promet javnih službi u slučaju hitnih intervencija bit će dopušten, dok će  vozila dostave moći prometovani svakog dana u jutarnjim satima, do 11 sati. 

U ponedjeljak, 18. studenog, počinje se s radovima na dijelu splitske Starčevićeve ulice, od raskrižja s Kavanjinovom do Gundulićeve ulice. Predviđeni radovi obuhvaćaju rušenje postojećeg i izvedbu novog asfaltnog sloja na kolniku i pločniku, potom ugradnju novih kamenih rubnika na istočnom dijelu prometnice, kao i postavljanje nove signalizacije. Radovi su trebali biti okončani do sredine prosinca, no zbog neočekivanih problema, radovi su privremeno zaustavljeni.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari