Privremena prometna regulacija

Privremena prometna regulacija

U nedjelju, 24. veljače, na dva sata se zatvara Cesta Dr. Franje Tuđmana, od Marine Kaštela - Kaštel Gomilica do Dudanovog puta u Kaštel Kambelovcu, u vremenu od 15 do 17 sati, zbog prolaska karnevalske povorke... Zbog građevinskih i elektrotehničkih radova na Hvaru, u utorak 26. veljače 2019. g.

obustavlja se promet na ŽC 6252 u gradu Hvaru. Tijekom radova od 8 do 10 sati promet će biti nadziran na raskrižjima u Hvaru i Brusju... 

Na DC1 Sinj-Dugopolje na predjelu Kukuzovac, zbog radova razminiranja, svakodnevnodo 28. veljače, obustavlja se promet u vremenu od 8 do 16 sati. Vozila se propuštaju prije svakog punog sata po 15 minuta.

Zbog građevinskih i elektrotehničkih radova u Kaštel Starome, privremena prometna regulacija uvodi se  u ponedjeljak, 18. veljače u ulicama Požeška i Županjska, slijedećih 15 dana.

Zbog radova na polaganju priključnog kabela za TS Žminjača 2, koji počinju u ponedjeljak, 18. veljače, slijedećih 10dana promet će biti privremeno reguliran u Strožancu, u Tješimirovoj ulici. Veći dio radova će se izvoditi u noćnom terminu, od 21 do 5 sati.

Zbog radova u splitskoj Hercegovačkoj ulici, od ulaska u garažu tvrtke Promet do ulaska u glavnu zgradu Hrvatske pošte, promet se (do sred.veljače) odvija jednim prometnim trakom, i to isključivo smjer zapad – istok. Obilazni pravac je Solinska i Ulica Domovinskog rata.

Zbog izvođenja radova gradnje vodoopskrbnog podsustava zagorskog dijela Općine Marina: Mitlo-Blizna Donja-Blizna Gornja, zatvara se za sav promet dio županijske ceste br. 6129 (Blizna Donja/Ž6130/-Bristivica-D8), od zaseoka Mamuti do zaseoka Pauci, od 10. prosinca 2018. do 8. ožujka 2019. godine. Kao obilazni pravac određuje se lokalna cesta br. 67220 (Blizna Donja/Ž6129/-Blizna Gornja-Bristivica/Ž6129/), a na privremenu regulaciju prometa upućuje signalizacija postavljena na svim gravitirajućim raskrižjima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari