Privremena prometna regulacija

Privremena prometna regulacija

Građevinski i elektrotehnički radovi izvodit će se od utorka, 21. svibnja, u Tješimirovoj ulici u naselju Strožanac, Općina Podstrana. Veći dio radova će se izvoditi u noćnom terminu od 21 do 5 sati,slijedećih 7 dana. Postavljena je privremena prometna regulacija... U Ulici Domovinskog rata u Splitu

do petka 24. svibnja, do 20 sati vršit će se  sanacija lokalnih oštećenja asfalta i niveliranje postojećih lijevano željeznih poklopaca. Radovi će se izvoditi  na sjevernom  prometnom traku  ulaza u grad  od križanja sa Sarajevskom ulicom do križanja sa Solinskom cestom. U ponedjeljak i utorak predviđeni su radovi u krajnjoj sjevernoj traci.  U srijedu i četvrtak sanirat će se srednja prometna traka, a u petak krajnja lijeva. Zbog intenziteta prometa, za vrijeme izvođenja radova, uvijek će biti slobodne dvije prometne trake za promet. 

Zbog radova na sanaciji opasnih stijena  pored šetnice na Firulama,  od POŠK-a  do Ovčica,  zatvara  se dio šetnice kao i pristupne skale do nje. Šetnica će biti zatvorena do  završetka uklanjanja obrušenog materijala.

Građevinski i elektrotehnički radovi odvijat će se u četvrtak, 9. svibnja, slijedećih 15 dana, ulici Crnoća, u Kaštel Novom. Duljina trase cca 250 metara...

Uz državnu cestu D512, Makarska – Ravča, od km 5+600 do 6+500 (prije skretanja za Park prirode Biokovo), te uz državnu cestu D8,Makarska-Drvenik, od km 5+900 do 6+300 (zapadni ulaz u Podgoru) izvodit će se radovi na sanaciji opožarenih područja. Za vrijeme radova promet će se odvijati jednimprometnim trakom uz naizmjenično propuštanje vozila iz suprotnih smjerova uz pomoć svjetlosne signalizacije (semafora).
Planirani završetak radova je 6. lipnja 2019. godine.

Zbog rekonstrukcije zapadnog ulaza ugrad Vrgorac, do  14. lipnja 2019. godine,  za sav promet bit će zatvoren dio državne ceste D62, Ravča (D512) – Vrgorac - Mali Prolog (D513), od Ravče (od 2,5 km) do križanja Splitske ulice i Ulice Hrvatskih velikana u Vrgorcu (do 5,8 km). Obilazni pravac jenerazvrstanom cestom Ravča-Kokorići, lokalnom cestom L67202, Kokorići-Kotezi, i županijskom cestom Ž6207, Kotezi-Vrgorac, te obratno.   

Zbog radova u splitskoj Hercegovačkoj ulici, od ulaska u garažu tvrtke Promet do ulaska u glavnu zgradu Hrvatske pošte, promet se odvija jednim prometnim trakom, i to isključivo smjer zapad – istok. Obilazni pravcu su Solinska i Ulica Domovinskog rata.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari