Prometna regulacija i signalizacija

Prometna regulacija i signalizacija

Radi izvođenja radova na mostu Cetina - iskop za upornjak u tunelu Omiš (dio obilaznice Omiša), zatvara se povremeno za sav promet dio županijske ceste br. 6166 kod tunela Omiš, dionica Omiš-Radmanove mlinice, od 27. siječnja, do 16. ožujka 2020. godine svakim radnim danom, od 8 do 18 sati. Kao

alternativni pravac za smjer Omiš-Radmanove mlinice-Kučiće-Slime određuje se: DC8 Omiš – Dubci - DC39 - LC67134 Slime (Kučiće,Radmanove mlinice) i obrnuto. Postavljena je  privremena prometna signalizacija, a po potrebi osigurati će se samo propuštanje interventnih vozila (vozila: MUP-a, MORH-a, hitne pomoći, vatrogasaca, i sl). 

Zbog radova na uređenju prometnice Starog Velikobrdskog puta od O.Š. oca Petra Perice do Zadarske ulice u Makarskoj, od 22. siječnja, do završetka radova u potpunosti se zatvara promet za sva vozila tim dijelom prometnice.

Zbog građevinskih i elektrotehničkih radova u Poljičkoj ulici u naselju Strožanac, promet  je privremeno reguliran do kraja siječnja 2020. godine.

U gradu Omišu izvode se radovi rekonstrukcije dijela državne ceste D8 od Duće Glavice do ulaza na gradsko parkiralište. Promet će se od 18. siječnja 2020. godine na zapadnom dijelu zone radova odvijati jednim prometnim trakom naizmjeničnim propuštanjem vozila iz suprotnih smjerova uz pomoć semafora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari