Prometne mjere za vrijeme utakmice na Poljudu

Prometne mjere za vrijeme utakmice na Poljudu

Foto Radio Split

U nedjelju, 1. kolovoza 2021. godine s početkom u 18.55 sat u Splitu, na gradskom stadionu „Poljud“ odigrati će se nogometna utakmica Prve Hrvatske nogometne lige između HNK „Hajduk“ i HNK „Šibenik“.

 

    Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija obavljati blokadu prometa. Od 16 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se  blokada prometa na šetnici oko stadionau ulici VIII. Mediteranskih igara - kod ulaza na parkiralište bazena Poljud i kod ugostiteljskog objekta „Hemingway (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom), te na raskrižju ulice VIII. Mediteranskih igara i ulice Sedam Kaštela (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom).

     Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.   

     Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i u zoni stadiona, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.

 

Komentari