Prvi Springfest u Solinu

Prvi Springfest        u Solinu

Turistička zajednica grada Solina organizira prvo izdanje proljetnog festivala Solin springfest koji će se od 12. do 20. lipnja 2021. održati u Solinu. Cilj ovog festivala je razvoj turističkog proizvoda u predsezoni kako bi se potaknuli turističke dolaske i noćenja

u lipnju od strane domaćih turista, ali i pružili kvalitetan kulturno-zabavni sadržaj našim sugrađanima i posjetiteljima iz okolnih gradova.  

Na ovaj način pružamo našim hotelima mogućnost kreiranja vikend paketa temeljem ponude u destinaciji te na taj način doprinosimo pozitivnim turističkim rezultatima u okolnostima pandemije COVID-19. Dodatno nas veseli i što je ovo prvo događanje u fizičkom obliku koje ćemo održati u ovoj godini nakon što su od 1. lipnje popustile mjere, no naglašavamo kako će se cjelokupan program odvijati sukladno epidemiološkim smjernicama - najavili su iz Turističke zajednice grada Solina.  

Partneri ovog festivala su Grad Solin, Gradska knjižnica Solin, Javna ustanova u kulturi Zvonimir, udruga Zdravi dan te Arheološki muzej u Splitu. 

Program Springfest se sastoji od različitih događanja poput Javnozdravstvene akcije „Zdravi dan svaki dan“ u organizaciji udruge Zdravi dan, koja počinje 12. lipnja u 17 sati na Manastrinama, zatim bajkaonice 15. lipnja, radionica i predstava za djecu, koncerta i stand up komedije, interpretacijskih šetnji te događanja cvijet uz jadro uz cvjetnu bajku, glazbeni program te radionice za djecu. 

Ulaz na manifestaciju je besplatan, a za interpretacijske šetnje je potrebna prethodna najava zainteresiranih posjetitelja na mail: tz@solin-info.com ili na tel. 021 210 048. 

Uživajte u programima festivala na kojem se opraštamo od proljeća i dočekujemo ljeto uz kulturne i zabavne sadržaje!  

Poslušajmo razgovor s predsjednicom Turističke zajednice Solin Jelenom Stupalo.

SOLIN

Preuzmite datoteke

SOLIN 4,0 MB

Komentari