"Sajam mogućnosti - Kaštela 2017"

"Sajam mogućnosti - Kaštela 2017"

Sajam se održava u sklopu nacionalnog programa "Zajedno više možemo", u organizaciji policijske uprave Splitsko-dalmatinske, PP Kaštela i Grada Kaštela, u petak, 20. listopada, u vremenu od 10 do 15 sati, u Gradskoj dvorani u Kaštel Starome.

U sklopu sajma djeca i učenici mogu se upoznati s radom kulturno umjetničkih, sportskih i drugih udruga, koje će im predstaviti svoje sadržaje, kako bi za sebe odabrali aktivnosti kojima bi se bavili u slobodno vrijeme.

Osim raznih udruga na "Sajmu mogućnosti" će se prezentirati rad policije, Gradskog društva Crvenog križa, Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS), Vatrogasna zajednica i drugi.

U 10 sati je otvaranje. Nastup: Kaštelanske mažoretkinje, Judo klub Kaštela, KUD Ante Zaninović, Gimnastički klub Kaštela, KUD Putalj, Judo klub Cemex

Od 11 do 11,30 sati - Rukometni klub Ribola Kaštela

Od 11,30 do 12 sati -  Malonogometni klub Bonito

Na sajmu mogućnosti predstavit će se i Robotički klub OŠ Knez Trpimir Kaštel Gomilica, Škola stranih jezika Katedra, Kaštelansko kazalište.

Sportski klubovi: Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela, Odbojkaški klub Marina Kaštela, Veslački klub Marina Kaštela, Jedriličarski klub Marina Kaštela i Odbojkaški klub Cemex DC. 

Komentari