Split među 40 odredišta u programu Priceless Croatia

Split među 40 odredišta u programu Priceless Croatia

Split je već nekoliko godina za redom jedna od destinacija u okviru programa Priceless Croatia koji nudi niz jedinstvenih i ekskluzivnih iskustava u više od 40 destinacija širom svijeta te tako promiče turističku ponudu brojnih svjetskih odredišta.

Split je već nekoliko godina za redom jedna od destinacija u okviru programa Priceless Croatia koji nudi niz jedinstvenih i ekskluzivnih iskustava u više od 40 destinacija širom svijeta te tako promiče turističku ponudu brojnih svjetskih odredišta. Sidney, Bali, Bangkok, Rim, Pariz, Berlin, Madrid, London, Rio de Janeiro, Montreal ili New York samo su neke od destinacija kojima Split ide bok uz bok pružajući turistima i građanima mogućnost da dožive grad pod Marjanom i njegovu turističku ponudu na potpuno jedinstveni način.

Nakon registracije na internetskoj stranici priceless.com, korisnici Mastercard® kartica iz cijelog svijeta imaju priliku iskušati razne zanimljive sadržaje u Splitu i okolici poput pijuckanja vina u bračkom vinogradu zatvorenom za javnost, ekskluzivnog tečaja kuhanja u trogirskom domu poznate chefice ili pak istraživanja živopisnih vinograda na otoku Visu. Turisti koji se nađu u Lijepoj Našoj mogu iskusiti čar ronjenja zajedno sa svjetskom prvakinjom i nositeljicom Guinessovog rekorda Lidijom Lijić. Međutim ako su više raspoloženi za degustacije, mogu se zasladiti i divnim okusima iz splitske slastičarnice Oš' kolač te ponijeti kući tajne recepture.

Projekt Priceless Croatia nudi gotovo 50 jedinstvenih mogućnosti vezanih za smještaj, kulinarska iznenađenja u vrhunskim restoranima te brojne glazbene i kulturne sadržaje diljem Hrvatske.

Osim već dostupnih iskustava i ponuda, očekuju se i brojna druga, uključujući kupnju s posebnim ponudama, jedinstvene gastronomske trenutke, zabavne obiteljske aktivnosti te pristup izuzetnim kulturnim i umjetničkim sadržajima.

Za više informacija posjetite www.priceless.com - poručuju iz agencije Media Val.

Komentari