Splitski Krnjeval bit će u srpnju

Splitski Krnjeval bit će u srpnju

Foto: TZ grada Splita

Split je u doba poklada uvijek bio raspjevan, rasplesan uz vesele i maštovite kostime. Ove godine zbog pandemije vrijeme je za drugu vrstu maski, ali to nije spriječilo Splitski krnjeval da nastavi svoju tradiciju pa će se tako ove godine kostimirati i u ljetnim mjesecima.

U organizaciji Centra plesa, prošlih godina su nas zabavljala brojna glazbena imena poput TBF-a, Opće opasnosti, Cubisma i Vatre, stoga vjerujemo da će i ovogodišnje ljetno izdanje donijeti nove glazbene poslastice.

„Unatoč globalnoj pandemiji želja nam je nastaviti tradiciju Splitskog krnjevala. Razmišljali smo o online verziji ali riječ je o projektu koji donosi toliko interakcije, plesa, glazbe i radosti koja se teško može prenijeti elektronskim putem. Ljetnu verziju Krnjevala planiramo organizirati u srpnju, nadamo se da će nam epidemiološka situacija to i dozvoliti.“ - kazala je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita.

Organiziranog programa na pokladni utorak na splitskoj Rivi nema, ali za djecu je organizirana nagradna igra na Facebook profilu Turističke zajednice grada Splita VisitSplit.

„Iako ovogodišnje poklade ne ćemo provesti zajedno na rasplesanoj Rivi, za vas smo organizirali izbor za najbolju dječju masku. Fotografije svojih kreativnih maski šaljite u komentarima, a najbolja maska dobiva eduakativno - zabavni paket koji uključuje: vođenje 'Split for kids' za cijelu obitelj; obiteljsku ulaznicu za Muzej iluzija; poklon paket najslađih Nadalina čokolada.“ - poručili su iz Turističke zajednice grada Splita. 

 

 

Komentari