Splitskim mažoretkinjama osam medalja

Splitskim mažoretkinjama osam medalja Splitskim mažoretkinjama osam medalja

Na jučer održanom 10. Regionalnom prvenstvu u mažoret plesu u Kaštelima, na kojem je sudjelovalo 450 mažoretkinja iz Sinja, Splita, Kaštela, Solina, Korčule, Segeta, Vele Luke, Blata u Cavtata, Splitske mažoretkinje su apsolutne pobjednice s 8 zlatnih i 5 srebrenih medalja.

Osvojene su zlatne medalje u kategorijama: exibition grupa minime mlađe, exibition grupa kadeti stariji, grupa s rekvizitima minime mlađe, grupa s rekvizitima minime starije, tradicionalni mažoret ples kadeti stariji, solo s rekvizitima minime starije Lana Burica, solo s rekvizitima kadeti stariji Antea Kalinić i duet s rekvizitima minime starije Aneta Damjanić i Ivana Pušić.

Srebrne medalje osvpojene su u kategorijama: exibition grupa minime starije, solo s rekvizitima kadeti mlađi Lucija Bebić, duet s rekvizitima minime mlađe Nika Kalinić i Ana Kojundžić, duet s rekvizitima kadeti mlađi Marta i Ena Milošić te duet s rekvizitima kadeti stariji Magdalena Grizelj i Petra Biloš.

Najavljujući nove uspjehe, uprava se zahvalila trenerici Marini Milinović na neizmjernom strpljenju s djecom i roditeljima i kordinaciji cijelog tima Splitskih mažoretkinja.

Komentari