Stand-up predstava "Mi muškarci, vi žene"

Stand-up predstava "Mi muškarci, vi žene"

Splitski stand up komičari iz udruge SplickaScena ovog vikenda imaju četiri izvedbe svog tematskog stand-up comedy showa „Mi muškarci, vi žene“, osim u Supetru, ubacili su i treću predstavu u Splitu. U povodu Dana žena, predstave su u subotu 7. ožujka u 18 i 20 sati sati u Amfiteatru Doma mladih,

a u nedjelju u 20 sati, za ove dvije potgonje su ulaznice rasprodane. Ista predstava je i u petak 6. veljače u kino dvorani u Supetru na otoku Braču.

Tema ove stand-up predstave su komični prizori u odnosima između muškaraca i žena. Kakve su ih sve zgode i nezgode snašle u odnosu sa ženama u njihovima životima (u koje ubrajaju ne samo cure, već i matere, sestre, babe, strine, tetke…) i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

 

Osim u živo, njihovu izvedbu možete pogledati i online kako bi ih malo bolje upoznali i stekli dojam o njihovom radu kao što je već preko 270.000 ljudi učinilo gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u. Naravno, ništa se ne može mjeriti s izvedbom u živo, zato ne propustite njihov nastup ovaj vikend i uvjerite se zašto rasprodaju dvorane diljem Lijepe naše.

 

Ulaznice su dostupne preko sustava CroatiaTickets i Entrio.hr.

 

Komentari