Švercali drogu i duhan

Švercali drogu          i duhan

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga jučer poslijepodne su u Splitu, ulica Josipa Jovića, zatekli 29-godišnjaka sa 102 grama heroina, pretragom njegova doma pronađena je digitalna vaga za precizno mjerenje i 1,56 grama marihuane.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i priveden je pritvorskom nadzorniku.

Zatečen s većom količinom cigareta i rezanog duhana

Policijski službenici granične policije PGP Imotski u suradnji sa Sektorom za granicu PU splitsko-dalmatinske su jučer oko 11 sati u Zagvozdu uočili osobno vozilo Mercedes, imotskih registracijskih oznaka, koje su pokušali zaustaviti. Vozač nije zaustavio vozilo na znak policijskih službenika, već je nastavio kretanje u pravcu Splita. Vozilo je pronađeno je području Solina, kada je utvrđeno da je istim upravljao 42-godišnjak. Tom prilikom u vozilu je pronađeno 350 šteka raznih cigareta i 24 kilograma rezanog duhana. 42-godišnjak te je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine - izvijestili su iz policije.

Komentari