Tri akcije udruge Srma u tri dana

Tri akcije udruge Srma u tri dana

Sinjska udruga Srma provodi tri aktivnosti u kojima mogu sudjelovati građani svih dobi. U suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Sinj provode se dvije akcije prikupljanja artikala za socijalnu samoposlugu Grada Sinja.

U okviru tjedna Crvenog križa akcija se održava u četvrtak i petak 13. i 14. svibnja u prodajnom centru Kaufland u Sinju od 10 do 12 sati.
 
Na sinjskoj Pijaci u petak 14. svibnja Udruga Srma obilježava Međunarodni dan obitelji podjelom letaka projekata u provedbi, te će na taj način promovirati aktivnosti Lokalnog volonterskog centra Sinj, besplatnog pravnog savjetovališta, psihološkog savjetovališta za djecu, kreativne radionice za djecu i druge aktivnosti tekućih projekata. Akcija će se provesti na dnu Pijace u središtu grada od 9 do 11 sati.
 
U subotu 15. svibnja Srma organizira eko šetnju za djecu, roditelje i druge građana uz pratnju volontera. Putem Ferate kroz Brnaze obići će se dio Staze Gospi Sinjskoj, a polazi se s parkinga kod groblja u Brnazama u 16 sati. Šetnja traje oko dva sata. U slučaju lošeg vremena šetnja se odgađa za iduću subotu 22. svibnja.

Komentari