Učitelj joge Višvaguru gostuje i u Splitu

Učitelj joge Višvaguru   gostuje i u Splitu

Jedan od najvećih duhovnih učitelja današnjice Njegova Svetost Višvaguru Mahamandalešvar Paramhans Svami stigao je u Hrvatsku. Nakon Zagreba i Samobora, u ponedjeljak 25.-og ovog mjeseca posjetit će i Split.

Višvaguruđi je autor 'Joge u svakodnevnom životu' , sustava vježbi ukorijenjenog u drevnom znanju joge koje blagotvorno djeluju na tjelesno, mentalno i duhovno zdravlje, primijenjenih u današnjem modernom životu. Taj sustav je prihvaćen u cijelom svijetu jer po njemu vježbaju milijuni ljudi, a popularnost njegova tvorca dobro ilustrira činjenica da je do sada Višvaguruđi čak 50 puta proputovao oko svijeta. 

Taj veliki čovjek autor je mnogih mirovnih aktivnosti, inicijativa za zaštitu okoliša, ljudi i životinja, te edukativnih i humanitarnih projekata. U Splitu će održati predavanje i molitvu za mir pored masline koju je prije 12 godina zasadio kod Zlatnih vrata Dioklecijanove palače.

O tom velikom čovjeku i njegovu posjetu Hrvatskoj, Miranda Hrabar razgovarala je s Marjanom Gavrančićem, predsjednikom Joge u svakodnevnom životu Split:

Marjan Gavrančić

Preuzmite datoteke

Marjan Gavrančić 9,0 MB

Komentari