Zaplijenjena droga, oružje i streljivo

Zaplijenjena droga, oružje i streljivo Zaplijenjena droga, oružje i streljivo

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga splitske policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo proizvodnje i prometa drogama i posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi na području Splita. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 1540 grama droge kokain zapakirane u pakete i vrećice, te oprema i pribor za vaganje i pakiranje droge (digitalne vage, uređaj za vakumiranje, električni mlinac i preša). Nadalje, pronađeno je i oduzeto 1660 komada raznog  puščanog streljiva, 75 komada raznog pištoljskog streljiva, jedan trotilski metak, devet ručnih bombi, poluautomatska puška i  osam spremnika za streljivo za automatsku pušku.

Protiv osumnjičenog 31-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku - kazala nam je glasnogovornica Policijsku uprave Splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić:

.

 

Sanja Nazlić

Preuzmite datoteke

Sanja Nazlić 820,2 kB

Komentari