Hrvatski radio

Radio Split

Bolji čovjek Davor Borno....!

18.05.2022.

10:56

Autor: Denis Šabić-Lupo music

Davor Borno

Davor Borno

Foto: Lupo Music / Lupo Music

Pjesma BOLJI ČOVJEK nova je glazbena ljubavna priča o životnim strastima, griješnim koracima i kajanjima. Video je snimljen u fascinantnom gradu Dubrovniku čije monumentalne zidine čuvaju uspomene na bezbroj sretnih i nesretnih ljubavnih priča od povijesnih dana do danas. Pjesma će biti izvedena na CMC Festivalu 2022 u Vodicama.


Davor Borno

Davor Borno

Foto: Lupo music / Lupo music

Popularni i sve traženiji kantautor Davor Borno na ovogodišnji CMC festival donosi glazbenu ljubavnu priču intrigantnog naslova “Bolji čovjek”, inspiriranu životnim strastima, porocima i kajanjem muškarca koji je zbog “griješnih koraka” izgubio ljubav.

Stihove za novu pjesmu napisali su Ljubo Šeperić Luppo i Zdravko Vlašić, a pjesmu je aranžirao Mario Mikšić u studiju produkcijske kuće Lupo Music.

Dinamičan video je snimljen u predivnom Dubrovniku čije monumentalne zidine zasigurno čuvaju uspomene na bezbroj sretnih i nesretnih ljubavnih priča.

“Pjesma ‘Bolji čovjek’ me vodi na 17. festival u karijeri, ali veselim se kao da mi je prvi. Nakon nedavnog koncerta na prepunoj rivi u Biogradu na Moru, spreman sam i za prepune Vodice, a tjedan nakon festivala i za koncert u Zagrebu. Vjeruje da će uskoro nastupiti u dragom Splitu kojeg obožava na poseban način. Želim publici predstaviti najbolju verziju sebe u datom trenutku i ispuniti očekivanja onih koji me godinama prate, jer od prošlogodišnjeg CMC festivala, snažno raste interes publike i medija za moj glazbeni rad. Uvjeren sam da će i ove godine imati razloga za zadovoljstvo. Pjesma ‘Bolji čovjek’ ima jednostavan tekst, ali nosi duboku poruku svakom muškarcu koji se nesmotreno prepušta životnim i ljubavnim izazovima. Mogli bismo reći da je ‘Bolji čovjek’ muška pjesma, koja će se sigurno sviđati ženama”, rekao je Davor.

Prošle godine upravo na CMC festivalu u Vodicama, Davor Borno predstavio je svoj deveti studijski album “Kad zagrmi dalmatinska” koji je dobio pozitivne kritike na hrvatskom i na slovenskom tržištu. U nepunih godinu dana snimio je sedam novih spotova, a njegov YouTube kanal bilježi 10 milijuna pregleda. 

Davor Borno- Bolji čovjek

Davor Borno- Bolji čovjek

Foto: Lupo music / Lupo music

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.