Hrvatski radio

Radio Split

Chicago Riders predstavljaju svoj live mix, kao i novi album u emisiji Jezgra

13.01.2023.

09:00

Autor: Klubska Scena

Chicago Riderss

Chicago Riderss

Foto: Alan Mornar / HRT

Nedavno su izbacili njihov debitantski album ''Mystic Fusion'' 

Live act duo iz Podstrane, Antonio Juradin i Luka Božiković započeli su projekt krajem 2016-e. Prvi nastup im je bio 2019-e na otoku Braču, i nakon toga su se počeli aktivno baviti glazbom i produkcijom. Sviraju i produciraju elektroničku glazbu, i nemaju određeni stil. Njihovo prvo izdanje je izašlo u svibnju 2020-e na njihovom bandcamp-u.

Među brojnim izdanjima najviše im se istaknula traka ''Unspoken Truth'' na etiketi 'Mystic Groove' koja je dospjela na drugo mjesto u 'Top 100 electro Izdanja 2021' na Beatportu. Nedavno su izbacili i njihov debitantski album ''Mystic Fusion'' koji možete preslušati na linku: https://chicagoriders.bandcamp.com/album/mystic-fusion

Njihov cilj je stvarati, dijeliti i uživati u elektroničkoj glazbi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici