Hrvatski radio

Radio Split

Denis Goldin u emisije Jezgra Radio Splita

26.05.2023.

10:00

Autor: HRT

Denis Goldin

Denis Goldin

Foto: Alan Mornar / HRT

mnogobrojni njegovi remixi su pulskog glazbenika Denisa Goldina plasirali u sam vrh Top Hr ljestvice najemitiranijih pjesama u radijskom eteru

Denis Goldin pulski DJ i producent, te profesor u glazbenoj školi, godinama niže uspjehe svojim suradnjama i remixevima.

„Ivana Plechinger – Mala ptica nebeska“, „Eni Jurišić i Matija Cvek – Trebaš li me“ samo su neki od mnogobrojnih remixeva koji su pulskog glazbenika Denisa Goldina plasirali u sam vrh Top Hr ljestvice najemitiranijih pjesama u radijskom eteru. Još su tu suradnje s poznatim hrvatskim glazbenicima: Ivana Kindl, Detour, Natali Dizdar, Marin Jurič Čivro, Nina Badrić, Ivana Banfić, Let 3 - Mama ŠČ! … Nova suradnja sa Sophiom May „Music In Your Soul“ uživa veliku potporu najslušanijih radiopostaja u Hrvatskoj i šire. Posljednjih godinu dana posvetio se i vlastitoj dance emisiji „U Dobrom Ritmu“ na HRT Radio Puli koja se emitira svakog petka od 19 do 21h.

Na međunarodnoj sceni može pohvaliti podršci popularnih DJ-eva kao što su Nicky Romero, Gabry Ponte, Don Diablo, Christian Marchi i drugi.

Nastupao je na festivalima elektronske glazbe Ultra Europe, Sea Star Festival, Adria Summer Festival, klubovima kao što su Cirkus Club Ljubljana, D'Or Beach Klub, Club Uljanik… 

Galerija
Denis Goldin, Foto: Alan Mornar/HRT
Denis Goldin, Foto: Alan Mornar/HRTDenis Goldin, Foto: Alan Mornar/HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici