Hrvatski radio

Radio Split

DJ, basist i producent iz Podstrane, Vjeko Liksonix u emisiji Jezgra

02.02.2023.

13:13

Autor: HRT

Vjeko Liksonix

Vjeko Liksonix

Foto: Alan Mornar / HRT

Vjekoslav Jurišić aka Vjeko Liksonix je neafirmirani dj, basist i producent iz Podstrane. Panker u duši, obožava sve žanrove kvalitetne glazbe, a od elektronske glazbe nekako najviše preferira tech-house.

Jedan je od osnivača Los Barbaros-a, kolektiva koji organizira pop-up partije te imaju seriju podcasta gdje pokušavaju predstavit što više hrvatskih dj-eva, producenata i umjetnika.

Ovaj set je snimljen samo sa hrvatskim pjesmama u čast svim našim producentima kojih ne možemo baš čuti na radiju.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici