Hrvatski radio

Radio Split

Dj ChanoVski jedan od organizatora festivala Gljevstock u mixu za emisiju Jezgra Radio Splita

12.05.2022.

10:03

Autor: Klubska Scena

ChanoVski

ChanoVski

Foto: Alan Mornar / Klubska Scena

ChanoVski (Frano Antičević) rođen je u Sinju, malom gradu velike povijesti u kojem odrasta i boravi.

Član udruge Gljevstock i jedan od organizatora festivala koji se uspješno organizira na području Gljeva već 10 godina. ChanoVski zajedno sa prijateljem Maystrom (Ante Majstrović) grade posebnu vezu sa Gljevstock festivalom te podižu svoj manji stage u sklopu festivala. Maystro i ChanoVski stoje iza projekta Raven Form te pod tim imenom nastupaju u izdanju leđa uz leđa. Nastupima u Splitskom klubu Kocka povezavši se također na poseban način sa ljudima unutar kluba ,ChanoVski pokreće svoj noćni program Black and Blue koji je trenutno obustavljen radi cjelokupne situacije, no program spremno čeka zeleno svijetlo za nastavak.

Upravo njegov mix možete poslušati u emisiji Jezgra na valovima radio Splita.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

Svi za Lećevicu

radionice

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici