Hrvatski radio

Radio Split

Dj Danitz, splitski dj u emisiji Jezgra Radio Splita u suradnji s portalom Klubska Scena

09.03.2022.

12:59

Autor: Klubska Scena

Dj Danitz

Dj Danitz

Foto: Alan Mornar / Klubska Scena

Dj Danitz, pravim imenom Pero Mikas rođen je i odrastao u Splitu a svoje prve radove objavljuje već početkom 2000 -ih te brzo postaje prepoznatljiv u mnogim poznatim diskografskim kućama i organizacijama širom svijeta sa svojim jedinstvenim stilom techna. Mnogima je poznat i kao osnivač jedne od najboljih Techno / Hard Techno izdavačkih kuća u Hrvatskoj pod imenon Global Tribe Records. Možemo biti sigurni da Danitz, sa svim svojim vještinama i iskustvom, polako, ali sigurno postaje jedna od najvećih nada u svijetu Techna. Upravo njega slušamo ovoga petka u jednostanom mixu u emisiji Jezgra u suradnji s portalom Klubska Scena

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici