Hrvatski radio

Radio Split

DJ LADY GI, dj-ica je i producentica elektroničke glazbe iz Splita, a ovoga petka je možete poslušati u emisiji Jezgra Radio Splita

15.08.2022.

22:33

Autor: Klubska Scena

Dj Lady Gi Ivana Grubišić

Dj Lady Gi Ivana Grubišić

Foto: Alan Mornar / HRT

Ivana Grubišić, umjetničkim imenom DJ LADY GI dj-ica je i producentica elektroničke glazbe iz Splita. Dj ingom se bavi 10 godina te je u tom razdoblju imala preko 400 nastupa. Autorica je 4 house pjesme za koje potpisuje tekst i glazbu a pjesme su naziva"BOUNCE", "MON AMOUR" "BUTTERFLY" I "LOVE IS STRONGER" te je za njih snimila i spotove a možete ih naći na youtube kanalu DJ LADY GI. Pojavljuje u ulozi dj-ice u Netflixom filmu The Weekend Away snimanom u Splitu. Za svoj stil kaže da je house i tech house, a na soudcloudeu i mixcloudeu možete poslušati i njene setove. DJ LADY GI ima i svoj merchandise a pošto se cijeli život profesionalno bavila modernim i uličnim plesovima za sebe kaže da su njeni nastupi plesni te atmosferu diže plešući !

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

Svi za Lećevicu

radionice

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici