Hrvatski radio

Radio Split

Dj Loki u emisiji Jezgra Radio Splita

27.01.2023.

12:00

Autor: HRT

Lovre Tomić

Lovre Tomić

Foto: Alan Mornar / HRT

Lovre Tomić aka Dj Loki iz Splita je u doticaju sa elektroničkom glazbom od svojih najmlađih dana, a njegove setove ste do sada imali priliku čuti u Haciendi i Vidovoj Gori na Braču gdje je nastupao nekoliko puta, u Splitu u Zenti na Pro.Gram eventu, na ušću Neretve na Delta Sound-u, ili pak na svom 100% Waschen eventu u Murala koji je osnovao sa svojim prijateljem Fat Techno.

Od poznatijih DJ-eva s kojima je nastupao su Marul [PDD, GTR,AT,MR,MM] Danitz[GTR,PDD,DSRD,ER], Mimashou, Katana, Ertax[PTR,DR,GTR,AD,FR,BSR], Chicago Raiders, N. Grezi, M. Schuman i drugi. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici