Hrvatski radio

Radio Split

Dj Mahr u emisiji Jezgra radio Splita

16.03.2023.

22:44

Autor: Klupska Scena

Hrvoje Marić

Hrvoje Marić

Foto: Alan Mornar / HRT

Mahr, pravim imenom Hrvoje Marić, zagrebački je house/techno dj. Iza sebe broji tek dvadesetak nastupa u zadnjih nekoliko godina od kojih neki na renomiranim mjestima kao što su: Masters, Podmornica, Željezničar i Pločnik. Trenutno je rezident novog klubskog programa pod nazivom VON koji je trenutno udomljen u Pločniku. Strastveni je kolekcionar ploča, te se u njegovoj kolekciji mogu pronaći kilogrami kvalitetnog zvuka elektroničke glazbe u rasponu od disca do techna. Ovim setom odlučio vas je počastiti pločama koje se vrte na špicama VON večeri. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici