Hrvatski radio

Radio Split

Dj Mozer u emisiji Jezgra Radio Splita

21.04.2022.

06:31

Autor: Klubska Scena

Dj Mozer

Dj Mozer

Foto: Alan Mornar / Klubska Scena

Mozera se može opisati kao DJ-a koji svira fuziju elektroničke glazbe koju obilježava višeslojnost, dubina, visoka dinamika te savršeni osjećaj za miks.

Mozerova DJ karijera počinje sad već davne 2000. godine. Svoj stil razvija najviše pod glazbenim utjecajima industrial techna, britanskog hard groove-a i electra. Pokreće svoj program “Force & Form”, a kasnije i “Morephonic” sa DJ Sly-em. Svirao je u svim značajnim klubovima u Zagrebu i u regiji, a u to vrijeme dijelio je pult sa umjetnicima poput Ken Ishiija, Pascal FEOS-a Deetrona, Funk D’Voida, Billy Nastyja, Phil Kierana i mnogim drugima.

Sa aktivnim nastupima je prestao 2011. godine, a vraća se 2018. sa svježim i puno sofisticiranijim zvukom. Za glazbenu bazu uvijek uzima techno u kombinaciji sa houseom, electrom, psihodeličnim discom, minimalom…

Rezidenta i jednog od osnivača zagrebačkog Tanzena može se opisati kao DJ-a koji svira fuziju elektroničke glazbe koju obilježava višeslojnost, dubina, visoka dinamika te savršeni osjećaj za miks. U svojim setovima voli naglasiti atmosferu, emocije te povremeno izbaciti slušatelje iz komfort zone, sve kako bi kreirao set koji ima svoju jedinstvenu priču i vrijednost.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici