Hrvatski radio

Radio Split

10:31 / 18.05.2022.

Autor: Klubska Scena

Dj Vedritunes, vlasnik etikete Delta Swamp Music, ovoga petka u emisiji Jezgra

Dj Vedritunes Vedran Crnčević

Dj Vedritunes Vedran Crnčević

Foto: Alan Mornar / Klubska Scena

Vedritunes dolazi iz Metkovića, a bavi se djingom i produkcijom preko 20 godina. U DJ setovima voli kombinirati razne forme house, disco i techno žanra. Od poznatijih lokacija puštao je u klubu Lazareti, Motel Delta, Kiteboarding Komin na ušću Neretve, klub Kocka, Adriatic Social Club, Masters, Boogaloo. Vlasnik je etikete Delta Swamp Music na kojoj izdaje od 2014.g., čiju su produkciju zapažali kako strani tako i domaći izvođači poput Luke Solomon, &Me, Nicole, Felver, Jogarde, Sessiondigger i ostali.

Singl '' Love Tool Direct '' koje je reizdao za ''Dobar House'' iz Zagreba proglašen je najboljim regionalnim house izdanjem u lipnju 2021.g. za Mixmag Adria. Njegova produkcija se može čuti u setovima na 'The Lot Radio'' u New Yorku, u Skeneru Rock&Off, Adriatic Coasting te na Yammat FM...

Na globalnoj sceni mu je najpopularnija pjesma ''Love Tool Direct'' koju je izdao 2018. na svom Delta Swamp Music labelu ( https://www.beatport.com/release/water-combo-love-tool/2391632 ).Pjesma je dospjela u ruke DJ-u i producentu &ME sa Keinemusik labela iz Berlina koji ju je smiksao u svom podcastu i od tada je nastao pravi hype oko ''Love Tool Direct '' sve do danas, kako na globalnoj tako i na domaćoj sceni.

Za još veći angažman na domaćoj sceni pobrinuli su se Elena Mikac i Tomislav Brusač sa Dobar House labela iz Zagreba, gdje su prošle godine napravili reizdanje sa remixima ( https://www.beatport.com/release/love-tool-direct-evo-stizhem/3401083 )

Produkcija:

https://deltaswampmusic.bandcamp.com/music

https://www.beatport.com/label/delta-swamp-music/40463/releases

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici