Hrvatski radio

Radio Split

DNVX u emisiji Jezgra Radio Splita

25.05.2022.

17:40

Autor: Klubska Scena

DJ DNVX

DJ DNVX

Foto: Alan Mornar / Klubska Scena

Producent i DJ iz Dubrovnika krenuo je sa produciranjem već sa 14 godina te potpisao ugovore sa raznim producentskim kućama, a neke do njih su: Spinnin’ Records Talent Pool, Zero Cool, One Seven Music, Sony Belgium (Loud Memory) itd. Na Spotifyu ima kao producent preko 5.5 milijuna ukupnih pregleda, te od početka izbacivanja pjesama do sad oko 2 milijuna ukupnih slušatelja.

Njegov rad je i prepoznat od strane poznatih djeva koji su uvrstili njegove pjesme u svoje setove a neki od njih su: Showtek, Fedde Le Grand, Will Sparks, Dada life, Danny Avila, itd.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici