Hrvatski radio

Radio Split

Glazbena diva Zorica Kondža najavila svoj veliki koncert u rodnom Splitu - 23.06. Peristil!

01.06.2022.

12:28

Autor: Denis Šabić-Hit Records Press

Zorica Kondža i koncert u Splitu...

Zorica Kondža i koncert u Splitu...

Foto: Saša Stojanović Sapa / Saša Stojanović Sapa

Zorica će imati čast zapjevati u samom srcu Splita, na kultnom mjestu Peristilu 23.06., a svoj solistički koncert pod nazivom 'Vrijeme ljubavi', održati će ususret renomiranom Splitskom festivalu koji se održava u prvom tjednu srpnja. Njime će ujedno počastiti splitsku publiku povodom svojih trideset i pet godina duge karijere koja je izrodila mnogobrojne hitove kao što su 'Tako je lako', 'Zar je voljeti grijeh', Sve je noćas protiv nas', 'Ti si moj san', 'Ima jedan svijet' i mnoge druge. Sve ovo za Zoricu će biti još posebnije, a čast i zadovoljstvo tim veće, jer će zajedno sa svojom publikom na kultnom mjestu rodnog Splita, ujedno proslaviti svoj šezdeset i drugi rođendan.

Zorica Kondža

Zorica Kondža

Foto: HRT / HRT

A svi vi koji s nestrpljenjem očekujete glazbenu divu, budite bez brige, ovdje su datumi koncerata Zorice Kondže - 17.06. Đakovo, 30.7. Vela Luka, 04.08. trogirska Kula Kamerlengo, 05.08. Sisak, srce Šibenika Sv. Mihovila biti će puno 15.08., 18.08. Kastav na Kastavskom ljetu, 26.08. Vrbnik, te 27.08. Sv. Križu Začretje.

Zato pripremite glasnice za naredne mjesece i ne propustite uživati u vrhunskim izvedbama Zorice Kondže kao i zvucima zabavne glazbe prožete mediteranskim duhom, jer sve ovo garantira odličnu atmosferu i nezaboravan provod.

Peristil

Peristil

Foto: HRT / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.