Hrvatski radio

Radio Split

Housecrecy, DJ i producent iz Buzeta u Hrvatskoj u emisiji Jezgra

01.03.2022.

13:01

Autor: Klubska Scena

Housecrecy

Housecrecy

Foto: Alan Mornar / Klubska Scena

Ovoga petka u emisiji jezgra poslušat ćemo mix Housecrecya DJ-a i producenta iz Buzeta u Hrvatskoj. Njegovo pravo ime je Neno Jermaniš. Rođen je u Rijeci (Hrvatska) u kolovozu 1988. godine. Od malih nogu učio je svirati klavir, tako da je muzika sastavni dio njegovog života već dugi niz godina. Do danas, imao je mnogo nastupa među kojima je najveća bila u Splitu na Ultra Europe festivalu u 2018. godini. Svakog mjeseca imate priliku slušati novih TOP 8 pjesama na njegovom youtube kanalu u podcast-ima „Express Yourself“, kojim pokušava publici pružiti dobre vibracije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici