Hrvatski radio

Radio Split

Igor Cukrov u duetu s Ankicom Grossi snimo novu pjesmu „Zbog nas”

23.03.2022.

13:41

Autor: Denis Šabić

Igor Cukrov

Igor Cukrov

Foto: Privatna zbirka / Privatna zbirka

Također treba napomenuti da je ovo jedan od rijetkih Igorovih singlova, gdje su svi instrumenti glazbeni instrumenti snimljeni uživo pa to pjesmi daje posebnu čar i snagu same melodije.

Igor Cukrov

Igor Cukrov

Foto: Privatna zbirka / Privatna zbirka

Zanimljivo je da su svi glazbenici iz ovog projekta prihvatili sudjelovati na pjesmi već na pravo slušanje, tj. čim su dobili prvu demo snimku. Za pjesmu ZBOG NAS glazbu je napisala Vesna Žagar-Radovanić, tekst Krunoslav Krapec, dok je za aranžman zaslužan prof. Ognjen Gravora. Tu su još i neizostavni back vokali Daria Hodnik i Vladimir Pavelić Bubi. Što se tiče instrumentala, violinu je svirao Val Bakrač, gitare Boris Dugi-Novački Zamba, bubnjeve izuzetno nadareni Mario Klarić a klavirsku dionicu je svirao Ognjen Gravora. Na ovu identičnu melodiju, pjesma je snimljena i na engleskom jeziku, no uz znatno izmijenjeni tekst i u malo drugačijem aranžmanu. Uskoro će biti realiziran i video spot s ovom sjajnom glazbenicom iz doline Neretve.

Inače Igor odrađuje zanimljive koncerte u Hrvatskoj i van granica, do ljeta kada odlazi na nekoliko mjeseci u Ameriku. Kako nam kaže zaslužio je malo doživjeti američkog odmora, pa sve zakazane ljetne koncerte prebacuje na jesen kada će ih odraditi s podosta energije, žara i ljubavi prema glazbi. 

Igor Cukrov

Igor Cukrov

Foto: Privatna zbirka / Privatna zbirka

Igor je na Top listi Radio Splita s pjesmom Zbog nas koju je snimio s sjajnom pjevačicom iz doline Neretve. Evo njegove priče u intervju za HRT radio Split.

Intervju Igor Cukrov

U nastavku vam donosimo i snimljeni video spot za posebno zanimljivu pjesmu „Dok imam tebe” koju je napisao njegov otac za Igorovu majku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.