Hrvatski radio

Radio Split

Just Martina u emisiji Jezgra radio Splita

20.01.2023.

10:00

Autor: HRT

Just Martina

Just Martina

Foto: Alan Mornar / HRT

Uvijek je inspiriraju osjećaji, dobri i loši

Talentirana DJ-ica i producentica Martina Borošić poznatija po umjetničkom imenu Just Martina, rođena je u Karlovcu a živi i radi u Oslu u Norveškoj, s radom je počela prije više od 15 godina. Dolazi iz glazbene obitelji koja je imala mnogo utjecaja na njezin rad a u definiranju Martininog glazbenog ukusa pomogla je činjenica da se njezin otac cijeli život profesionalno bavio glazbom te da je bio predvodnik mnogih rock stilova u bivšoj Jugoslaviji i današnjoj Hrvatskoj.

Just Martina je svirala diljem Europe u svim većim klubovima.

Najpoznatija je po svojoj rezidenciji na hrvatskoj Ibizi - otoku Zrću, te svojim poznatim klupskim večerima Sound Designers u Zagrebu.

Just Martina surađuje s Dusty Disko Records i izdala je 3 pjesme za njih koje su imale veliki uspjeh i nevjerojatan pozitivan odaziv kritike što je dovelo do toga da je i BBC radio pustio i promovirao 2 pjesme.

Dijelila pozornicu s DJ-ima kao što su Niki Belucci, The Shapeshifters, Sam Divine, Marusha, Nicky Romero, Tom Novy, Fedde le Grand, Deniz Koyu, Sandy Rivera (Kings of Tomorrow), Honey Dijon itd.

Uvijek je inspiriraju osjećaji, dobri i loši, i smatra da je glazba jedini način na koji se može istinski izraziti. Voli spajati staro i novo i ponavljati pjesme koje su zaboravljene.


FB: https://www.facebook.com/justmartinamixin

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/justmartina/
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici