Hrvatski radio

Radio Split

Koncerti 26. i 29. srpnja u spomen na Olivera

24.07.2022.

10:28

Autor: HRT Radio Split

Trag u beskraju

Trag u beskraju

Foto: TZ Vela Luka / TZ Vela Luka

Glazbeno-umjetnički projekt Trag u beskraju posvećen Oliveru Dragojeviću održava se od 26. do 31. srpnja 2022. a i ove godine imat će uvodni koncert na trajektu „Korčula“ koji plovi na relaciji Split – Vela Luka u utorak 26. srpnja. Koncert u Veloj Luci u petak 29. srpnja prenosit ćemo i na valu Radio Splita nakon 21 sat. 


 

Ulaz na koncert na brodu je slobodan uz kupljenu kartu za liniju trajekta Splita – Vela Luka s polaskom u 17.30 sati, a nastupit će Dupini, Petar Dragojević i drugi mladi izvođači. Na trajektu „Korčula“ odjekivat će pjesme legendarnog Olivera, koje i dalje u srcima i mislima obožavatelja nose isti evergreen status i nastavit će živjeti vječno. Putnicima na trajektu zagarantiran je jedinstveni glazbeni spektakl i nezaboravno iskustvo uz pjesme koje na najljepši način slave Olivera.

Velika legenda domaće glazbene scene već četvrtu godinu nije s nama, ali uz ovu izuzetnu glazbenu priču sjećanje na Olivera i sve njegove glazbene klasike živi vječno. Projekt Trag u beskraju organizira Općina Vela Luka zajedno s Centrom za kulturu i Turističkom zajednicom Vela Luke te udrugom Luško lito uz partnere, Dubrovačko-Neretvansku županiju i turističku zajednicu županije - izvijestili su organizatori.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.