Hrvatski radio

Radio Split

Macadam Street aka Luka Turato, DJ je iz Rijeke kojeg ovoga petka slušamo u emisiji Jezgra

22.02.2022.

10:56

Autor: Klubska Scena

DJ Macadam Street aka Luka Turato

DJ Macadam Street aka Luka Turato

Foto: Alan Mornar / Klubska Scena

Macadam Street aka Luka Turato je DJ iz Rijeke čiji se setovi se najčešće sastoje od hipnotičkih uzdižućih melosa progressive house žanra. U ova trenutno nezahvalna vremena svoj put gradi putem različitih internet platformi pa tako izbacuje podcast (Progressive Tales) set za Progresivnu Suzu - organizaciju koja je ugostila već popriličan broj svjetski poznatih producenata i DJ-a, a ovoga petka ga slušamo u emisiji Jezgra u suradnji s portalom klubska Scena

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici