Hrvatski radio

Radio Split

Marinov, mladi DJ iz Splita u emisiji Jezgra

21.06.2022.

14:48

Autor: Klupska Scena

Filip Marinov

Filip Marinov

Foto: Alan Mornar / Klupska Scena

Ovoga petka sa svojim mixom će nam se predstaviti Marinov, 22godišnjak iz Splita koji zadnjih par godina vrijeme provodi jahajući mikserima kad god mu se pruži prilika. 

Sebe publici počinje prikazivati kroz zvukove electro glazbe uz pratnju techna, no nakon nekog vremena otkriva gramofone i zvukove drum & bass-a koji postaju njegov glavni arsenal na plesnom podiju.

Svoju viziju prikazuje preko sporijih ritmova tzv. halftime pa gradeći mostove sve do bržeg tempa različitih stilova drumfunka,junglea i techstepa. Glavna nota je na mračnijoj strani, tako da dosta s riječima i rečenicama...bacite uvo, ako vas nije strah, može biti oslobađajuće za um.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici