Hrvatski radio

Radio Split

Novi hit Ivane Kovač "Da se desi"

30.03.2022.

09:46

Autor: Denis Šabić

Ivana Kovač

Ivana Kovač

Foto: Privatna zbirka / Privatna zbirka

Autorski dvojac Raay i Nenad Ninčević napisali su joj poletnu pjesmu ljubavne tematike, u maniri popularne zabavne glazbe kakva joj najbolje odgovara. S novom pjesmom, Ivana Kovač priželjkuje i nastup na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Ivana Kovač

Ivana Kovač

Foto: Privatna zbirka / Privatna zbirka

- CMC festival jako volim jer je ležeran i zato što na neki način otvara ljetnu sezonu festivala. Upravo zato sam htjela jednu brzu i energičnu pjesmu snažnog teksta. S Ninčevićem već dugo surađujem i on točno zna napisati stihove za mene, a suradnja s Raayem se nastavila nakon odličnog dueta s Lukom Basijem. Leo Škaro je sve skupa odlično aranžirao i zaista sam zadovoljna s rezultatom. I eto, dogodila  se odlična pjesma koju će vjerujem i publika vrlo brzo prihvatiti - objasnila je Ivana.

Podsjetimo Ivana je do sada snimila nekoliko zanimljivi h glazbenih dueta, Prva dva 'Nema mi do tebe nikoga' i 'Tvoja mala' snimila je s ocem, legendarnim Mišom Kovačem, s Vinkom Cocom otpjevala je 'Dalmatinci pivaju najlipše pisme na svitu', a s Mladenom Grdovićem 'Dva goluba'.

A o pjesmi "Da se desi" , glazbenim razmišljanjima i skorašnjim koncertima više u razgovoru s Ivanom Kovač...


Intervju-Ivana Kovač

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.