Hrvatski radio

Radio Split

Paperclip Project u emisiji Jezgra Radio Splita

31.03.2022.

22:27

Autor: Klubska Scena

Paperclip Project

Paperclip Project

Foto: Alan Mornar / Klubska Scena

Paperclip Project aka Dario Debeljuh je dj i producent koji dolazi iz Pule a na sceni je prisutan od 2005

Pet godina plesa rezultiralo je 2010. krunom stvaranja vlastitog labela Etiketa Records koji je  birao najbolje od domaćeg i stranog techna i housea, vlasnik je i Konekt Croatia branda koji je uz organizaciju evenata prije nešto više od godinu dana pokrenuo i istoimenu humanitarnu izdavačku kuću i mjesečni podcast.

Izdavao je glazbu za 'Concepto Hipnotico', 'District Facility', 'Agile Recordings', 'Parabola', 'Zoowork Music' i na VA digitalnim kompilacijama 'Recovery Tech' i 'Recovery House'

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

JEZGRA

Na valovima Radio Splita emitira se 60-minutna emisija elektroničke glazbe "Jezgra" Klubske Scene svaki petak u 23 sata, uz mikseve DJ-a-/selektora/autora hrvatske elektroničke glazbe. Jezgra je kao platforma nastala 2016. povodom 15 godina portala Klubska Scena serijalom edukativnih predavanja, izložbi, radionica, a evoluirala je i u radijsku emisiju. Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klupske kulture koji je pokrenut 2001. g. Ukoliko želite predstaviti sebe i svoj rad ili preporučiti nekoga javite nam se na jezgra@klubskascena.hr. Emisiju uređuje Alan Mornar.

Poslušajte u Slušaonici