Hrvatski radio

Radio Split

Stavros na Prokurativama nakon punih 20 godina!

29.06.2022.

12:09

Autor: Denis Šabić

Stavros

Stavros

Foto: Lupo music / Lupo music

Kralj zabave vraća se „doma” s bombastičnom pjesmom -Ej, zora je

Stavros

Stavros

Foto: Lupo Music / Lupo Music

Odbrojavaju se posljednji dani do Splitskog festivala. Ovogodišnje 62. izdanje vraća se u punom sjaju nakon ukinutih pandemijskih mjera. Zašto je upravo ovaj Splitski festival važan za kralja zabave Jasmina Stavrosa?

Stavros

Stavros

Foto: Lupo music / Lupo music

Jedan od najzaposlenijih ljudi na hrvatskoj estradi Stavros ovog tjedna nastupit će na Splitskom festivalu s pjesmom „Ej, zora je” koja melodijski podsjeća na njegove bezvremenske hitove od prije četrdesetak i više godina, poput Umoran, Dao bih sto Amerika  i drugih... Povodom dolaska u Split kralj zabave nam je kazao..

- Ovo je zaista moja posebno mi draga pjesma koja će postati bezvremenski hit poput nekih mojih starih hitova i melodija koje su nastale na početku moje glazbene karijere. Nije mi bitno hoću li dobiti nekakvu nagradu, vrijedno mi je da se svidi ljudima, da odradim na pozornici Prokurativa sjajan nastup, da dobro izgledam i da sve bude zanimljivo.

Autori ovog sigurnog hita su Fedor Bojić i Nenad Ninčević koji godinama surađuju s popularnim Stavrosom i na nagovor Fedora, Staki se vraća s puno emocija i optimizma na pozornicu Splitskog festivala.

Najavio je brojna gostovanja u Hrvatskoj, ali i pozive iz Amerike, Kanade, Australije za koncertne turneje koje će zasigurno i odraditi ako ne bude nekih nepredviđenih neprilika ...!

Podsjetimo na ovogodišnjem 62. Splitskom festivalu, uz finalnu večer novih skladbi, na programu će biti i retrospektivna večer te ekskluzivni koncert otvorenja. Finalna večer održat će se 3. srpnja na Prokurativama, a u njoj je nakon punih 20 godina s osmijehom na licu u povratničkom smislu kralj zabave Stavros s pjesmom -Ej , zora je .


Stavros

Stavros

Foto: Lupo music / Lupo music

Intervju-Jasmin Stavros

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.