Hrvatski radio

Radio Split

Vrhunski frizer, omiljen među damama objavio svoj prvi singl.

20.09.2022.

08:46

Autor: Denis Šabić

Božo Kralj

Božo Kralj

Foto: Privatna Zbirka / Privatna zbirka

Vrhunski zagrebački frizer Božidar Pavlić, pod umjetničkim imenom Božo Kralj objavio je svoj prvi singl pod nazivom “Boli”.


Božo Kralj

Božo Kralj

Foto: Privatna zbirka / Privatna zbirka

U suradnji sam mladim i talentiranim ljudima ostvario je svoju želju i snimio svoju prvu pjesmu. 

Božo Kralj nam je u razgovoru rekao da je jedva čekao podijeliti ovu vijest, te nam je za kraj divnog i vrućeg ljeta, ususret novim pobjedama darovao sebe pod nekim novim svjetlom i izražajem. “Sve nas je u životu nekad boljelo,ali vjerujem da ste kao i ja izašli iz ove situacije ili odnosa” kaže nam Božo Kralj.

Svoju ljubav prema glazbi Božo otkrio je, kaže, u ranoj dobi pjevajući u školskom zboru, a tijekom školovanja nastavio je njegovati svoj pjevački talent s mentoricom, sopranisticom Barbarom Garić.

"Radeći ono što se voli i u čemu se uživa postiže se unutarnje zadovoljstvo, podiže samopouzdanje, proširuje znanje, raste motivacija i ono što je jedna od najbitnijih stvari, publika i suradnici uistinu osjete kada netko voli i uživa u pjevanju te samim time i oni osjećaju zadovoljstvo i žele to osjetiti iznova i iznova", kaže.

Božo Kralj

Božo Kralj

Foto: Privatna zbirka / Privatna zbirka

"Spot smo snimali na najtopliji dan u godini"

Za tekst i aranžman nove pjesme Boli zaslužan je Petar Radić, poznatiji pod umjetničkim imenom EL Patron, dok je spot djelo Paule Grandov u ulozi producentice i snimatelja Luke Križanca, a svi kadrovi snimljeni su u studiju Alfa filma.

Ideja spota vezana je uz samu tematiku pjesme, a oslanja se na duboke emocije boli, povrijeđenosti od voljene osobe koja je iskoristila naše povjerenje, da bi emocionalne rane za sobom povukle demone koji nas proganjaju u želji da postignu zadovoljstvo... Sam dan snimanja bio je ujedno i najtopliji dan u godini tako da smo se poprilično namučili da sebe i tehniku održimo u funkciji. Svijetla su se pregrijavala, a šminka topila, tako da je trebalo puno korekcija i strpljenja da bismo na kraju postigli ovako uspješan završni proizvod, zbog čega smo i više nego sretni", ispričao je Božo.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.