Hrvatski radio

Radio Split

11. večer humora "Ajmo se smijat"

02.02.2021.

20:44

Autor: Mladen Vuković

Dio sudionika na večeri humora, foto Ivan Peroš

Dio sudionika na večeri humora, foto Ivan Peroš

Foto: - / -

Uz poštivanje epidemioloških mjera, ali bez gledatelja, u Teatrinu Gradske knjižnice u Solinu u utorak 2. veljače održana je, u doba poklada, tradicijska večer humora Ajmo se smijat. Ovogodišnji jedanaesti skup, prvi virtualni, okupio je 14 autorica i autora koji su u osamdesetominutnom programu

govorili (pred praznim gledalištem) svoje šaljive stihove, humoreske, aforizme, zgode, anegdote i viceve, uvjereni da su ovo dugo  tužno polu-lockdawn ozračje razbili "petardama" duhovitosti te da će u vedrini pučkog i autorskog humora naknadno uživati sve gledatelji "na daljinu".

Snimka večeri humora bit će objavljena na Youtube kanalu i društvenim mrežama Gradske knjižnice Solin, a tonske ulomke čut ćemo u nekoliko sljedećih nedjeljnih emisija Kad se smijah tad i bijah.

U programu su nastupili Jurica Benzon, Marijan Grbavac, Mia Sesardić, Ante Spajić, Ante Tešija, Josip Grgić, Tonka Lovrić, Marinko Radovčić, Ivica Šušić, Tomislav Mihanović, Nađan Dumanić, Jozo Čizmić i Mladen Vuković. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.