Hrvatski radio

Radio Split

15. Gatsko kulturno ljeto 2020.

02.08.2020.

14:22

Autor: Mladen Vuković

15. Gatsko kulturno ljeto 2020.

15. Gatsko kulturno ljeto 2020.

Foto: - / -

Kulturno umjetnička udruga „Mosor" Gata organizira 15. Gatsko kulturno ljeto „Dani Ive Marjanović" uz tri programa i druženja u ljetnim večerima uz raznovrstan program u Gatima, srcu drevne Poljičke republine

Zbog složene situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa ( Covid-19) ovogodišnji program sastoji se od tri dramske predstave koje će se u razdoblju od 2. do 9. kolovoza održati na platou pored župne crkve Sv. Ciprijana.

Na tom prostoru moguće je držati se propisanih i preporučenih epidemioloških mjera, razmak stolica, fizička distanca, dezinfekcija ruku , gledalište je na vanjskom prostoru.Za razliku od prijašnjih godina ,upravo zbog situacije s bolesti COVID 19,  odustali smo od folklorne večeri , dječje predstave i večeri sportskih igara za djecu.

15 . izdanje  Gatskog kulturnog ljeta „Dani Ive Marjanovića“  otvaramo u nedjelju 2. kolovoza  u 21 sat gostovanjem HNK  Split  koje izvodi predstavu Francuzica.

4. kolovoza stiže nam glumačka družina Histrioni, s predstavom “Tajkuni” , a 9. kolovoza dane zatvara makarsko kazalište Zlatousti s predstavom “Ufo”. Sve predstave počinju u 21 sat i ulaz je besplatan.

Više detalja na linku http://gata.hr/wp/?p=56400

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.