Hrvatski radio

Radio Split

31. Omiško ljeto u znaku komedija

27.07.2020.

10:21

Autor: Mladen Vuković

31. Omiško ljeto u znaku komedija

31. Omiško ljeto u znaku komedija

Foto: - / -

U ponedjeljak, 27. srpnja 2020. u 21 sat na platou iza Narodne knjižnice Omiš počinje 31. OMIŠKO KULTURNO LJETO. Prva dva programa su s dozom smijeha - s predstavom Scene Gorica ZOV DIVLJINE (40 kn), a u utorak sa ZIJAHOM SOKOLOVIĆEM (60 kn) i legendarnom predstavom CABAres CABArei.

U petak, 31. srpnja na programu je predstava ZAVODNICI, novu komedija Centra za kulturu - kazališta Mali princ i Kazališne udruge Ritam igre.

Fokus ovogodišnjeg Omiškog ljeta je na komediji - jer "dan bez smijeha je izgubljen dan" (Charlie Chaplin) i u najtežim trenutcima nam je svima potreban.

Naravno, pazi se na sigurnost svih prisutnih uz držanje distance i poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. S obzirom na limitiran broj ulaznica (najviše 90), preporučuje se da svi koji žele doći osiguraju svoje mjesto na vrijeme. Cijene svih događanja su prilagođene krizi i simbolične, te se mogu kupiti 2 sata ranije na ulazu ili rezervirati na 021/559-400.

Više informacija dostupno je na fb stranici OMIŠKOG KULTURNOG LJETA i CZK www.facebook.com/ljetoCZK/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.