Hrvatski radio

Radio Split

"Čitaj knjigu" uz tri blogerice

09.10.2016.

17:01

Autor: Mladen Vuković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kao uvod u Mjesec hrvatske knjige, Gradska knjižnica Kaštela u četvrtak, 13. listopada s početkom u 18 sati u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu organizira književnu večer "Čitaj knjigu" uz Alis Marić, Ingrid Divković i Kate Mitchell.

U sklopu književne večeri, Alis Marić, autorica najčitanijeg hrvatskog bloga o knjigama "Čitaj knjigu" predstavit će svoj projekt, kao i dvije knjige njezine suradnice Ingrid Divković: "Knjiga za divlju ženu" i "Je.e li vas ego" te najnoviji ljubavni roman Kate Mitchell "Potrgani veo".

ALIS MARIĆ je strastvena čitateljica i blogerica iza koje stoji nadaleko čitan i popularan blog te najčitanija Facebook stranica o knjigama u regiji "ČITAJ KNJIGU", dok je INGRID DIVKOVIĆ spisateljica i blogerica s dvije iznimno čitane knjige iz publicistike. KATE MITCHELL je autorica brojnih ljubavnih romana, koju mediji vole nazivati "hrvatskom kraljicom ljubavnih romana".

Autorice će govoriti o ljubavi prema knjigama, pisanju, životu, kao i o svim ostalim zanimljivim temama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.