Hrvatski radio

Radio Split

„Croatia: Past, Present and Future Perspectives“

14.09.2020.

10:11

Autor: Joško Krželj

„Croatia: Past, Present and Future Perspectives“

„Croatia: Past, Present and Future Perspectives“

Foto: - / -

U Sjedinjenim Američkim Državama izdavač Nova Publishers Inc. iz New Yorka tiskao je knjigu hrvatskih autora pod naslovom „Croatia: Past, Present and Future Perspectives“ („Hrvatska: prošlost, sadašnjost i buduće perspektive“).

Knjigu je uredio profesor Matko Marušić, znanstvenik i književnik iz Splita. „Za one koji traže povijesno točan i sveobuhvatan pogled na Hrvatsku, knjiga „Hrvatska: prošlost, sadašnjost i buduće perspektive“ koju je priredio Matko Marušić zahvalan je izvor. Poglavlja koja su napisali istaknuti učenjaci i povjesničari ispravljaju prethodna iskrivljenja hrvatske povijesti. Knjiga uključuje zanimljivu perspektivu hrvatske budućnosti i sjajno poglavlje o hrvatskom jeziku. Vrlo čitljiva, autoritativna, objektivna.“ - napisao je o djelu profesor engleskog jezika i dekan Los Angeles Valley College (Kalifornija, SAD) Marwin S. Zuckerman . Profesora Marušića u programu HRT Radio Splita ugostio je Joško Krželj...

Matko Marušić-knjiga

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.