Hrvatski radio

Radio Split

Črtvrta izložba slika Day Antunović

06.03.2020.

14:55

Autor: Mladen Vuković

Črtvrta izložba   slika Day Antunović

Črtvrta izložba slika Day Antunović

Foto: - / -

Može biti da vi živite u našem gradu, a da ne znate tko je Day Antunović. Ne slušate Radio Split, nije vam prijateljica na FB, niste nikada bili ni na jednom pteddtavljanju na kojem je ona bila promotor, niste razgledali ni jednu njenu izložbu... Puno ste propustili.

Tako se najavljuje njezina izložba FlorArtMusic u prostorijama Collegiuma Split kroz povijest (Arhiđakonova 3) u ponedjeljak 9. ožujka u 19 sati na njihovoj Facebook stranici:

Ona nije ni najbolja novinarka, ni najbolja slikarica u našem gradu, ali je sigurno osoba koja u sve što radi unosi cijelu sebe, poklanja srce u svakoj rečenici, u svakom potezu kista. Ako je ikada susretnete na radio valovima u njenoj emisiji "Splitu s ljubavlju" ili vas put dovede na izložbu njenih radova u Collegiumu ostati ćete zatečeni ljepotom koja progovara iz naše svakodnevnice, a mi je često i ne primjećujemo.
Day je do sada imala tri samostalne i jednu skupnu izložbu; 2012. „Livadica“ /izložba u decoupage tehnici/, 2013. „Mojoj najdražoj“ /izložba religijskih slika i triptiha u kombiniranoj tehnici grafike i doslikavanja/, 2014. „Bilo jednom“ /izložba uporabnih predmeta dječje tematike u kombiniranoj tehnici/, 2016. - skupna izložba s njenim učenicama u decoupage tehnici. U amaterskim umjetničkim vodama (grafike, decoupage, slikanje, kombinirane tehnike) je od 2010., a samo za svoj gušt, od nedavno, i skulptura.
Njene najnovije radove inspirirane glazbom i cvijećem ćemo predstaviti na izložbi u klupskim prostorijama koja će biti otvorena za posjetitelje svakog radnog dana od 18:00 do 22:00 sati.

Evo što na je o svojoj izložbi kazala Day Antunović.

Day Antunović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.