Hrvatski radio

Radio Split

Glazbena promidžba omiške tvrđave Starigrad

14.01.2021.

12:37

Autor: MV

Foto: Klubska Kultura

Foto: Klubska Kultura

Foto: - / -

Na tvrđavi Fortica Starigrad iznad Omiša nedavno je snimljen video nastup nagrađivanog i svjetski priznatog splitskog DJ-a i producenta Jocka. Ta 60-minutna video snimka dio je projekta Renaissance koji promiče renesansne turističke dvorce, utvrde i stare gradova u Hrvatskoj.

Video s vrha omiške Dinare sniman je dronom i kamerama tijekom prošle jeseni, a nastao je pod okriljem nagrade „Ambasador“ udruge Klubska Kultura kao odgovor na nedostatak klupskih i festivalskih uzbuđenja.

Video se mož pogledati i na Jockovoj Facebook stranici https://www.facebook.com/djjockmusic

NAGRADA ,AMBASADOR'

Nagrada „Ambasador“ dodjeljuje se akterima hrvatske elektroničke scene za glazbena ostvarenja u proteklih godinu dana, te je ujedno i krovna manifestacija koja jednom godišnje okuplja sve profesionalce iz pripadajuće glazbene industrije. Priznanja su u dosadašnja tri izdanja osvajali brojni renomirani akteri scene iz Hrvatske i regije (Petar Dundov, Ilija Rudman, Marina Karamarko, DJ Jock; klubovi Boogaloo, Revelin; projekti Future Scope, BSH Events; festivali poput Sonusa, Moondancea, Labyrintha, Defected Croatia i drugi).

Jubilarno 5. izdanje održat će se u četvrtak, 18. ožujka 2021. – Centar Gervais (Opatija), a prvi put će se održati i Simpozij Ambasadora koji okuplja stručnjake iz elektroničke glazbene industrije s ciljem valoriziranja scene i rješavanja problema u suradnji sa institucijama. (Više na www.ambasador.hr)

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.