Hrvatski radio

Radio Split

Humanitarni koncert Antonelle Malis i dječjih zborova

30.11.2021.

13:01

Autor: Regina Zubanović

Antonella Mallis / Foto TZ Split

Antonella Mallis / Foto TZ Split

Foto: - / -

Operna diva Antonella Malis večeras (utorak, 30. studenoga) s početkom u 20 sati u koncertnoj dvorani Hrvatskog doma Split održat će humanitarni koncert zajedno s članovima splitskog zbora Orilo grmilo te zagrebačkog zbora Optimisti.

Koncert će se moći pratiti uživo i putem live prijenosa na You Tube stranici Visit Split, čime se još jednom pokazuje dvostruka važnost ovogodišnjeg slogana Adventa u Splitu - „Kliknimo na Advent”.

Zborovi Orilo grmilo i Optimisti okupljaju osobe bez glasnica, a upravo Hrvatskoj zajednici laringektomiranih osoba namijenjen je cjelokupan prihod od ulaznica na koncertu Splićanke Antonelle Malis koja u svom gradu nastupa nakon 21 godinu.

Povratnički koncert operne dive inicijativa je Turističke zajednice grada Splita, tvrtke Sto - graditi svjesno i Hrvatskog doma Split, 113 godina stare secesijske zgrade koja je ove godine obnovljena i stavljena u funkciju kao profesionalna koncertna dvorana.

U emisiji Dobro jutro, Hrvatska HTV-a Regina Zubanović razgovarala je s organizatrorima koncerta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.